MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 26 juni 2019 Algemeen:


SCEG herhaalt cursus bronzen beeldje maken

SCEG

Genemuiden - Omdat er een fors aantal inschrijvers voor de cursus ‘Bronzen beeldje maken’ moest worden teleurgesteld, herhaalt SCEG deze cursus nog een keer in januari.

Tijdens de cursus, die twee avonden duurt, maken de cursisten onder begeleiding van de cursusleidster een beeldje van boetseerwas: een hard materiaal dat flexibel wordt door warmte. Na afloop van de cursus wordt een bezoek gebracht aan bronsgieter Andorprod’art die het één en ander zal vertellen en tonen over bronsgieten. Daar krijgen de cursisten ook de mogelijkheid hun beeldje in brons te laten vereeuwigen.

De cursus wordt gegeven door eerstegraads docente beeldende vormgeving Amanda van Dijk. Voorkennis over boetseren is niet nodig, iedereen kan meedoen.

De cursusavonden zijndinsdag 15 en 29 januari, beide avonden om 19.30 uur in d’Overtoom. Voor de cursus geldt een maximum aantal deelnemers van 12. De kosten bedragen € 40,- , exclusief het eventueel in brons laten gieten van het beeldje. Aanmelden kan bij Jannie Bakker: janniebakker@genemuiden.info

Gepubliceerd op donderdag 10-01-2019 door Redactie|KN 412 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 26 jun 19° / 25°
8
do 27 jun 11° / 21°
9
vr 28 jun 10° / 24°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: