MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 24 mei 2019 Algemeen:


Gratis compost voor inwoners op zaterdag 30 maart

Zwartewaterland

Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland en ROVA nodigen de inwoners van Zwartewaterland uit om gratis compost op te halen tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 30 maart.

Met deze actie willen wij u bedanken voor uw inspanning om het groente-, fruit- en tuinafval (gft) goed te scheiden! Alleen goed gescheiden gft-afval kan worden gerecycled tot duurzame producten zoals groen gas en compost.

Wanneer en waar?

Op zaterdag 30 maart kunt u tussen 8.00 uur en 12.00 uur compost ophalen bij de firma Wolfshagen, Wolfshagenweg 2A in Hasselt.

Let op! 

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, OP=OP!Maximaal twee zakken compost per voertuig.

U moet zich op de locatie kunnen identificeren als inwoner van de gemeente. Op www.rova.nl/compostdagstaat alle informatie over de actie vermeld.

Neem ook uw grof tuinafval mee tijdens de compostdag

Op zaterdag 30 maart kunt u ook grof tuinafval gratis inleveren bij de Firma Wolfshagen in Hasselt. Het is belangrijk om zoveel mogelijk grof tuinafval te scheiden. Gescheiden grof tuinafval kan voor een deel worden gecomposteerd en voor een deel ingezet worden voor de opwekking van duurzame energie. Daarnaast willen we voorkomen dat grof tuinafval in het restafval terecht komt.

Gepubliceerd op donderdag 14-03-2019 door Redactie|KN 425 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: