MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 30 mei 2020 Algemeen:


Nieuwe look voor drumbandleden Hasselts Fanfare

Genemuiden - Ook tijdens repetities, studieweekenden en excercitie-oefeningen zijn drumbandleden van Hasselts Fanfare voortaan uniform gekleed. Zij het niet in de uniformen die bij optredens gebruikt worden, maar in fraaie gesponsorde jacks. Op de rugzijde het bekende drumbandlogo van de club en de logo’s van sponsoren op de mouwen.

Hasselts Fanfare’s drumbandleden hebben een volle agenda en richten zich meer en meer op straatparades om met showelementen in het lopen van speciale figuren op verschillende tempi het publiek te kunnen vermaken. De dames en heren slagwerkers zijn dan ook druk aan de studie voor optredens in de komende maanden. Maar liefst 4x verzorgen zij optredens bij de slotavond van een wandelvierdaagse, te weten Hasselt, Meppel, Zwolle en Steenwijk. Vervolgens kunt u het werk van de drumband zien en horen bij de Streetparade in Hasselt op zaterdag 22 juni aanstaande en een week later wordt er deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen op de Rasteder Musiktage.

Prachtige evenementen waarop ook de nieuwe jacks goed van pas komen. Als dank voor deze nieuwe kledij had de drumband dan ook in haar verenigingsgebouw een gezellige avond georganiseerd voor haar sponsoren Moderna, Schildersbedrijf Karst Beens, DGL schadeherstel, Gezinshuis Bombus, Hekman Hoveniers en Alex Visscher Bouw- en Timmerwerken.

Na de repetitieavond van dinsdag 14 mei was er een dankwoord voor genoemde sponsoren, waarbij uiteraard een hapje en drankje niet ontbrak.

Gepubliceerd op woensdag 15-05-2019 door Redactie|KN 351 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 30 mei / 24°
9
zo 31 mei / 21°
8
ma 01 jun / 25°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: