MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 16 oktober 2019 Algemeen:


Uitslag Kleur- en tekenwedstrijd omgevingsvisie

Gemeente Zwartewaterland reikte de prijzen uit.

Zwartewaterland - Hoe ziet het er straks buiten uit en wat doen we als Zwartewaterlanders over 20 jaar? Tijdens de Ontmoetingen hebben we hierover gesproken met inwoners, partners en ondernemers. Maar ook de jongste inwoners dachten mee over de toekomst van Zwartewaterland! Voor kinderen tot en met 6 jaar was er een kleurwedstrijd. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar konden meedoen aan de tekenwedstrijd. Met hun kleurplaten en tekeningen brachten zij de toekomst van Zwartewaterland in beeld. Gisteren werden de prijzen uitgereikt!

UITSLAG KLEURWEDSTRIJD

De 3e prijs was voor Mirthe (4 jaar). Mirthe heeft een heel zonnige tekening gemaakt. Juliette (5 jaar) won de 2 e prijs. Zij heeft onze gemeente heel mooi groen en blauw gekleurd. De winnaar van de 1e prijs was Aaron (6 jaar). Hij ziet Zwartewaterland ook als een groene gemeente in een omgeving met veel water, maar heeft ook de huisjes heel mooi ingekleurd met mooie rode daken.

UITSLAG TEKENWEDSTRIJD

De 3e prijs ging naar de vriendinnen Elise en Brecht uit groep 8. Zij hebben samen hebben gewerkt aan hun beeld voor de toekomst met een museum, parkeerplaats voor elektrische auto’s, winkels, dierenweide en een zwemgedeelte in het Zwartewater. De 2e prijs was voor Florine (9 jaar). Florine ziet een toeristische toekomst voor Zwartewaterland, met camping Het Zwarte Water. De 1e prijs ging naar de tekening met de titel “Wij zorgen voor een schoon Zwartewaterland!”. Rosalieke ziet een toekomst met elektrische auto’s, elektrische vliegtuigen zonder kerosine, zonnepanelen en een veld vol windmolens.

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen!

Gepubliceerd op donderdag 11-07-2019 door Redactie|KN 406 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 15 okt 13° / 17°
6
wo 16 okt 10° / 15°
6
do 17 okt 12° / 16°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: