MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 13 december 2019 Algemeen:


Politie Zwartewaterland arresteert 3 inbrekers in Hasselt

Bewoners uit Hasselt worden bedankt voor melden en goed meedenken

Politie logo

Hasselt - "Beste inwoners van Hasselt, wij willen jullie ontzettend bedanken voor de hulp vanmorgen vroeg! Door een duidelijke melding en goed meedenken van meerdere mensen hebben wij vanmorgen drie woninginbrekers op heterdaad kunnen aanhouden, één van hen is gebeten door een diensthond omdat hij er vandoor ging. " zo laat de politie Zwartewaterland op Facebook weten.

"Dit alles gebeurde in de buurt van de Weesboom te Hasselt.
Een mooi resultaat, waar wij extra trots op zijn omdat het in samenwerking met jullie als bewoners van Hasselt gebeurde." aldus de politie.

Wel zijn er nog een paar zaken waar wij jullie hulp bij kunnen gebruiken:
1. Één van de verdachten heeft mogelijk kleding van zich af gegooid. Wij hebben hier al naar gezocht, maar wij hebben dit nog niet gevonden. Zou je even in je tuin, kliko of andere (verstop) plekken kunnen kijken of hier een "vreemd" kledingstuk ligt?
2. Dit zelfde verzoek geldt voor eventuele buit, denk hierbij aan sieraden, telefoons, portemonnee's etc.
3. Tijdens de actie is een collega zijn uitschuifbare wapenstok verloren, op de foto zie je een voorbeeld van een ingeschoven en een uitgeschoven wapenstok.

Heb je iets gevonden wat mogelijk in verband staat met bovenstaande, RAAK HET NIET AAN en laat het ons dan zo snel mogelijk weten!
Dit kan door het sturen van een Privé Bericht of door te bellen met 0900-8844. Graag niet onder dit bericht reageren als je iets gevonden hebt.
registratienr. 2019324592

Gepubliceerd op maandag 22-07-2019 door Redactie|KN 774 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 13 dec /
6
za 14 dec /
6
zo 15 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: