MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Foto reportages:

Samen ontbijten: een mooie start van vriendinnendag
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Vanmorgen om 9 uur was er al een mooie groep meiden aanwezig bij Sportclub Genemuiden voor de jaarlijkse vriendinnendag. Een mooie gelegenheid om via een clinic kennis te maken met Sportclub.

Gepubliceerd op zaterdag 17-08-2019 door Redactie|KN


‘Ukai’ wint Corso Sint Jansklooster 2019

Corsogroep Olympia kreeg meeste punten. Bekijk de uitgebreide fotoreportage van de vrijdagavondrondgang

Sint Jansklooster - De corsogroep Olympia heeft de 51e editie van het Corso Sint Jansklooster gewonnen. De vakjury gaf de meeste punten aan de wagen ‘Ukai’. Alliance greep net naast de ereprijs en werd tweede met ‘Marionetten’. The Next werd derde met ‘Te Water’.

Gepubliceerd op vrijdag 16-08-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Voor de bewoners van de Meente en andere belangstellenden was er vandaag weer een mooie middag georganiseerd. Tiny Altena en Sijm van Lente verzorgden uit naam van de Oudheidkamer een voordracht uit vroeger tijden.

Gepubliceerd op vrijdag 09-08-2019 door Redactie|KN
De jeugd-winnaars van het boegsprietlopen 2019
foto: Jacqueline van Dorsten

Zwartsluis - Vandaag was in Zwartsluis alweer de 3e Zwartsluizer zaterdag. Vandaag was het ‘Kidsday’. Ook vandaag het jaarlijkse boegsprietlopen. Er was een springkussen en een grote stormbaan. Er was een puzzeltocht, kinderen konden worden geschminkt en er waren suikerspinnen.

Gepubliceerd op zaterdag 03-08-2019 door Redactie|KN


1 reactie.

Genemuiden - Overal is het hetzelfde rond deze tijd van het jaar, bijna iedereen is op vakantie, ook de politici en er is weinig nieuws te melden. In Engeland noemen ze deze periode ‘silly season’ en in Frankrijk heet het wat minder blijmoedig ‘morte-saison’. Georges Chelon zong er in 1966  zelfs een liedje over, maar daar word je ook niet heel vrolijk van. In Duitsland lijkt het al wat meer op onze eigen benaming en noemen ze het verschijnsel ‘Sauregurkenzeit’, alhoewel dit wel weer een beetje zuurder klinkt.

Gepubliceerd op donderdag 01-08-2019 door Aline Mateboer


Bier- en frisdrankdopjes actie voor het Diabetesfonds Genemuiden

Gooi de kroonkurken van uw bier- en frisdrankflesjes niet weg, maar spaar ze op voor het goede doel!!

Genemuiden - In Nederland hebben 1,2 miljoen mensen diabetes. Het Diabetes Fonds werkt hard aan betere behandeling en genezing van diabetes. Voor een gezond leven zonder dagelijkse zorgen.

Het Diabetes Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen, genezing en complicaties van diabetes type 1 en type 2. Dankzij donateurs en vrijwilligers zijn er de afgelopen jaren al veel doorbraken geweest in onderzoek naar diabetes. Maar er moet nog hard gewerkt worden om het uiteindelijke doel te behalen: diabetes de wereld uit!

En daarvoor is geld nodig!!

Gepubliceerd op woensdag 31-07-2019 door Aline Mateboer


Zwartsluizer zaterdagen van start

Hevige regen jaagt bezoekers naar binnen

Shantykoor zorgt voor gezellige muziek
foto: Jacqueline van Dorsten

Zwartsluis - Terwijl in Genemuiden de vakantietijd is begonnen, en het al merkbaar rustig is op straat gaat Zwartsluis gewoon door tijdens de vakantie. De komende weken zijn er Zwartsluizer zaterdagen.

Gepubliceerd op zaterdag 20-07-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 21°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: