MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 22 februari 2019 Foto reportages:Genemuiden - Aan de goede reeks waarmee SC Genemuiden bezig was is abrupt een eind gekomen, de 2-3 nederlaag die het leed tegen laag vlieger SVZW had het echter geheel aan zichzelf te wijten. De voorsprong van de Wierdenaren verkregen uit een strafschop zou uiteindelijk de voorbode zijn van hoe de wedstrijd zich verder zou gaan ontwikkelen, SVZW speelde het spelletje slim liet zich niet van de wijs brengen en sleepte op karakter de volle winst binnen. SC Genemuiden kreeg kans op kans maar vergat simpelweg om de trekker al in een vroeg stadium over te halen, hierdoor bleef SVZW hopen.

Gepubliceerd op zaterdag 16-02-2019 door Redactie|KN


Felix Hippische Juristen Cup voor pony's

Er kwamen 19 combinaties aan de start uit alle windstreken in de manege van de Zwartewaterruiters.

Genemuiden - Vandaag werd in de manege van de Zwartewaterruiters de Felix Hippische Juristen Cup verreden op Z2 niveau voor pony's. Er worden verschillende wedstrijden door het hele land georganiseerd en de beste combinaties over deze wedstrijden mogen uiteindelijke naar de finale.

Gepubliceerd op zaterdag 16-02-2019 door Aline Mateboer


Topdrukte op de stoepverkoop

Winkeliers én particulieren doen goede zaken in het centrum van Genemuiden

Genemuiden - Ook dit jaar blijkt de jaarlijkse stoepverkoop een schot in de roos. In het centrum van Genemuiden was het een drukte van belang. Menig koopjesjager  was op zoek naar een koopje in de buiten opgestelde rekken.

Gepubliceerd op zaterdag 16-02-2019 door Redactie|KN


Hendrik en Lummigje Jongman-Mooiweer 60 jaar getrouwd

Burgemeester Bilder feliciteert diamanten echtpaar in Zwartsluis

Burgemeester Bilder met echtpaar Jongman-Mooiweer
foto: Jacqueline van Dorsten

Zwartsluis - Zestig jaar geleden, op 13 februari 1959, stapten Hendrik Jongman en Lummigje Mooiweer in het gemeentehuis van Zwartsluis in het huwelijksbootje. Burgemeester Bilder ging op 14 februari op bezoek bij het echtpaar om hen te feliciteren met hun 60 jarig huwelijksjubileum.

Gepubliceerd op donderdag 14-02-2019 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 22 feb / 11°
6
za 23 feb / 11°
9
zo 24 feb -1° / 11°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: