MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Foto reportages:Genemuiden - Ook dit jaar heeft Klaas van der Sluis pompoenen zat. Het mindere weer van deze zomer zorgde voor een duidelijk mindere opbrengst, maar dat vindt Klaas niet erg. Hij wilde het toch al wat rustiger aan doen.

Gepubliceerd op vrijdag 10-09-2021 door Redactie|KN


Genemuiden / Kamperzeedijk - Minister Arie Slob komt kwam vandaag naar drie Genemuider scholen. Hij bezocht de Johannes Bogermanschool, de Johannes Calvijnschool en op de Kamperzeedijk de Driester.

Gepubliceerd op maandag 06-09-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - Vandaag zaterdag 4 september was de familiedag bij de Gereformeerde kerk aan de Jan van Arkelstraat. Een stralende dag het kon niet mooier, van 15.00 uur tot 19.00 uur was iedereen van harte welkom om na zo'n lange (corona) tijd weer eens spontaan samen te zijn buiten.

Gepubliceerd op zaterdag 04-09-2021 door Joke Veldman


Jongdierendag druk bezocht

Manege in Genemuiden blijkt een prima onderkomen.

Genemuiden - "Direct al bij de opening kwamen de eerste kijkers binnen" zo vertelde Arno Withaar van de Zwartewaterfokkers heel tevreden over de aanloop. Veel mensen komen even kijken naar de kippen, konijnen, hamsters, cavia's, ganzen en andere dieren.

Gepubliceerd op zaterdag 04-09-2021 door Redactie|KN
Genemuiden - Vanmorgen was het al vroeg een drukte van belang bij Visscher-Caravelle, Johan Wentink ( oud collega ) en Wouter Wentink ( collega ) vertrokken samen om 8.30 uur van uit Genemuiden richting de Mont Ventoux.  Veel familie, vrienden en natuurlijk collega's hadden zicht buiten verzameld om hen uit te zwaaien.

Gepubliceerd op vrijdag 03-09-2021 door Joke Veldman
Genemuiden - De slotavond van de VBK week was aangebroken en die begon op het veld na een korte opening met meteen maar door met het huttenbouwen . Want om 19.00 uur gingen ze samen met de ouders , familie en bekende van de kinderen de echte sluiting doen.

Gepubliceerd op donderdag 19-08-2021 door Joke Veldman
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: