MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 18 februari 2020 Foto reportages:Hendrik en Jantje van Dalfzen-Bruintjes 60 jaar getrouwd

Burgemeester Bilder brengt gelukwensen namens de gemeente Zwartewaterland

Genemuiden - Henk van Dalfzen en Jantje Bruintjes traden op 12 februari 1960 in het huwelijk in het gemeentehuis van Genemuiden. Exact zestig jaar later bezocht burgemeester Bilder het echtpaar in hun woning aan de Den Heuvel in Genemuiden om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum.

Gepubliceerd op woensdag 12-02-2020 door Redactie|KN


Winnaars OVG beroepenwedstrijden
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 werden de jaarlijkse Beroepenwedstrijden weer georganiseerd voor leerlingen van het derde en vierde leerjaar van het Agnieten college, Greijdanus college, Talentstad, Vakcollege Noordoostpolder en het PieterZandt College.

Gepubliceerd op vrijdag 07-02-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - Vanmiddag speelde SC Genemuiden op het Sportpark De Wetering tegen SV Urk. Na vijf minuten maakte Kay Velda het eerste doelpunt voor Genemuiden. In de tweede helft scoorde hij nogmaals en bracht de uiteindelijke stand op 2-0. Sportclub komt met deze overwinning op de vijfde plek in de ranglijst.

Gepubliceerd op zaterdag 01-02-2020 door Aline Mateboer


2 reacties.

Genemuiden - Gisteren werden niet alleen individuele proeven verreden, maar ook de landenwedstrijd. Deze werd gewonnen door het Nederlandse team, bestaande uit Lotte Krijnsen, Nicole den Dulk, Rixt van der Horst en Frank Hosmar onder de leiding van bondscoach Joyce Heuitink (zie ook het interview met haar op onze site).

Gepubliceerd op zaterdag 01-02-2020 door Aline Mateboer
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

di 18 feb /
7
wo 19 feb /
6
do 20 feb / 10°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: