MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 29 november 2020 Foto reportages:Gevulde schoenendozen klaar voor transport naar Roemenië
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - De Hervormde Gemeente Genemuiden hield ook dit jaar een schoenendoos actie. Mensen werden opgeroepen om een schoenendoos te vullen met schoolspullen, speelgoed, toiletartikelen of andere artikelen. Deze dozen worden voor de kerstdagen naar Roemenië gebracht, en uitgedeelt in tehuizen en bij mensen thuis in de omgeving van Osorhei.

Gepubliceerd op dinsdag 17-11-2020 door Redactie|KN
Helaas geen najaarsevent bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle

Wel even een blik in de winkel met de nieuwste trends

Een blik in de winkel van Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle
foto: Joke Veldman

Genemuiden - Door de corona dit jaar geen najaarsevent bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle. Maar om toch iets leuks te doen in deze aparte tijd, kan in de herfstvakantie van maandag 12 oktober tot en met zaterdag 17 oktober uw kassabon worden ingeleverd en zaterdag worden er dan vijf winnaars getrokken voor een mooie prijs.

Gepubliceerd op vrijdag 09-10-2020 door Redactie|KN
Genemuiden - Niet alleen de dames gaven acte de présence, ook de heren kwamen vandaag aan de beurt.  Voor de 'nieuwelingen mannen' ging het startschot om 12.00 uur en deze categorie ging  Stef Koning uit Hensbroek er met de winst vandoor, tweede werd Maxime Duba uit Alkmaar en derde Viego Thijsen uit Amstelveen.

Gepubliceerd op zaterdag 26-09-2020 door Aline Mateboer


Genemuiden - Vandaag staat Genemuiden en omstreken in het teken van de wielersport. De omloop van Noord-West Overijssel ging vanochtend op het industrieterrein van start met de 'nieuwelingen meisjes' en 'junior vrouwen'. Zij gingen met elkaar de strijd aan in de Grote Prijs Anna van de Breggen.

Gepubliceerd op zaterdag 26-09-2020 door Aline Mateboer


MITO estafette 'stokje' komt aan in Genemuiden

Estafette tocht voor Stichting Energy4all gaat door heel Nederland

Harmen krijgt het 'stokje' overgedragen van Gert.
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - In plaats van de gebruikelijke jaarlijkse fiets en wandeltocht op de Stelvio dit jaar vanwege de Corona crisis een estafette tocht door heel Nederland. Daarnaast organiseert Stichting Energy4all een digitale collecte.

Gepubliceerd op donderdag 10-09-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - Klaas van der Sluis heeft zijn jaarlijkse pompoenenkraam weer opgezet voor zijn huis aan de Kamperzeedijk.  Hij vertelt vol enthousiasme over zijn uit de hand gelopen hobby en heeft volgens eigen zeggen meer dan 80 soorten pompoenen en hij kent ze allemaal bij hun naam. Veel pompoenen zijn eetbaar, dus als je ze voor de sier hebt staan en je bent er op uitgekeken, dan kun je er de heerlijkste gerechten mee maken.

Gepubliceerd op woensdag 02-09-2020 door Aline Mateboer
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

zo 29 nov /
9
ma 30 nov -4° /
6
di 01 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: