MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 25 januari 2021 Video:

Kerstmuziek vanmorgen vroeg.

Blazers van Hasselts Fanfare verzorgen kerstmuziek in alle vroegte

Blazers spelen kerstmuziek 'smorgens vroeg
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Ook dit jaar verzorgde een groepje blazers van Hasselts Fanfare kerstmuziek in Genemuiden. Om 6 uur vertrok de groep vanaf d'Overtoom, via de Simondsstraat, het oude Genemuiden de Haven ging de route richting de Greente. Vandaar via het centrum terug naar 'dOvertoom.

Gepubliceerd op vrijdag 25-12-2020 door Redactie|KN
Ook in onze regio flink meer besmettingen

Zwartewaterland scoort ook hoog

Het afgelopen weekend zijn er ook in onze regio flink meer coronabesmettingen geteld. Of we echt te maken hebben met een toename op zondag is onduidelijk. Het RIVM kampte met een computerstoring op zaterdag, waardoor een deel van de cijfers van zaterdag bij die van zondag zijn geteld. zo meldt de Stentor

Gepubliceerd op maandag 26-10-2020 door Redactie|KN


Genemuiden toen: Biestemerk 1990

Oude video door Dick van Dijk

Biestemerk 1990
Opname en montage:Jan Been / Dick van Dijk

Genemuiden - Helaas vanwege corona dit jaar geen biestemerk. Wel horen we dat veel mensen de traditie van snert en oliebollen eten in ere houden. Gelukkig is de oliebollenkraan er wel dit jaar. We hopen dat het volgend jaar wel weer kan!

Gepubliceerd op dinsdag 20-10-2020 door Redactie|KN
Genemuiden Binnenland & Vogelbuurt

Helmich Lubberts maakte opnieuw een video op de fiets.

Genemuiden - April 2020, het is een zaterdag en de Nederlandse bevolking zit nog steeds voor een groot gedeelte binnen. Het corona virus houdt de gehele wereldbevolking in zijn greep en heeft al vele slachtoffers geëist.

Gepubliceerd op donderdag 30-04-2020 door Redactie|KN
Winnaars OVG beroepenwedstrijden
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 werden de jaarlijkse Beroepenwedstrijden weer georganiseerd voor leerlingen van het derde en vierde leerjaar van het Agnieten college, Greijdanus college, Talentstad, Vakcollege Noordoostpolder en het PieterZandt College.

Gepubliceerd op vrijdag 07-02-2020 door Redactie|KN


Drumband Hasselts Fanfare Europees Kampioen

Met een score van ruim 86 punten behaalde de drumband van Hasselts Fanfare een eerste prijs op het EK te Rastede, Duitsland.

Rastede - Zaterdag 29 juni vertrok al om 5.45 uur de bus met dames en heren slagwerkers en een grote groep supporters richting Duitsland voor de Europese Kampioenschappen. Een muziekfestijn dat een weekendlang plaatsvindt in Rastede en waar onder meer diverse mars- en showbands hun kunnen tonen. Voor de deelname in Rastede waren ca. 60 muziekverenigingen en ca. 3000 muzikanten aangemeld. Zo ook de topdrumband uit Hasselt.

Gepubliceerd op zondag 30-06-2019 door Redactie|KN
Opname en montage:Roelof Jan Wentink

Genemuiden - Vandaag was het jaarlijkse Weteringtoernooi op sportpark de Wetering. Een sportief treffen tussen de elftallen in alle klassen van sportclub Genemuiden.

Gepubliceerd op zaterdag 01-06-2019 door Redactie|KN


Roelof Jan Wentink presenteert "Kijk wat je doet!"

Film en videomaker brengt nieuw muzieknummer uit.

Genemuiden - "Onlangs heb ik een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet: Kijk wat je doet! " zo laat Roelof Jan Wentink weten. "Een nummer dat compleet is opgebouwd uit het niets. Zowel de muziek als de clip en de vormgeving zijn compleet nieuw."

Gepubliceerd op vrijdag 03-05-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

ma 25 jan -4° /
8
di 26 jan /
7
wo 27 jan /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: