MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 10 april 2020 Algemeen:


Family kickass day 2020 bij Roosberg Sports

Genemuiden - Oftewel, " Familie supervette dag!" .... dit ter info om misverstanden te voorkomen. "Al een aantal jaren organiseren we deze dagen voor onze leden. En het is ieder jaar weer een succes" aldus Siemone Roosberg.

Iedere les mogen ze een vriend, familielid of partner meenemen. Ze trainen lekker samen en er word heel wat af gelachen. Vooral door de kinderen die hun ouders zien manoeuvreren om de combinatie bij kickboksen maar zo goed mogelijk proberen uit tevoeren en te onthouden.

Maar ook bij PowerFit en Fit Boks It word er veel lol aan beleefd.

Een ouder vertelde mij van; sjonge dat had ik niet verwacht. Ik moet gewoon nadenken. Het is niet domweg iets doen.... En weer een ander zei: "Nou dacht dat ik wel aardig conditie had, wat valt dat tegen zeg... respect hoor!"

Ik vind het geweldig al die reacties. Ze krijgen gewoon een veel ander beeld van kickboksen en de andere sporten die we geven. Maar ook van het lid. Ze ervaren nu zelf hoe het is .

Siemone verteld dat de pupillen graag hun hobby willen delen met vrienden of familie. Er word interesse getoond in het leven van de ander. Een stukje medeleven en begrip krijg je hierdoor. "Iets wat je graag doet dat wil je delen"

De glimlach die ze op hun gezicht krijgen, de pretoogjes en de lol die ze ervaren doet ons besluiten dit evenement ieder jaar weer te organiseren..

Vanavond en vrijdag zijn er dus nog gasten over de vloer bij Roosbergsports

Family Kickass day in Zwartsluis
Family Kickassday in Genemuiden
Gepubliceerd op donderdag 27-02-2020 door Redactie|KN 1696 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 10 apr / 16°
8
za 11 apr / 19°
9
zo 12 apr / 20°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: