MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 10 mei 2021 Algemeen:


4-skills voetbaldagen thema EK1988 bij SC Genemuiden

Vandaag alweer de laatste dag.

foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Vandaag al weer de laatste dag van de 4-Skills voetbaltrainingen op het voetbalveld. Drie dagen lang zijn er speciale trainingen voor de jeugd geweest. Thema dit jaar was EK 1988.

"De derde dag was de mooiste van allemaal! Wat hebben wij genoten van spannende finales zeg!!" zo laat Thijs Matla van 4-Skills weten. Hier volgt zijn verslag.

De start met het eilandenspel was meteen enthousiast. Geweldig om te zien dat iedereen zo fanatiek meedeed. Voor mij persoonlijk wel wat minder leuk dat het team dat als teamnaam “Ajax” koos de uiteindelijke winnaar bleek te worden…als PSV-jeugdtrainer ;)

Na het eilandenspel hebben we de tweede ronde van het panna-voetbal gespeeld. Hierbij werd gestreden om de finaleplekken voor het pannatoernooi. Spanning en sensatie met uiteindelijk een welverdiende fruitpauze (al leek het fruit vandaag toch verdacht veel op een dropje).

Na de pauze hebben we een half uur vrij gehad voor een spel of training met de groepen. De groep van Lukas en mij heeft toen een leuke dribbel training gehad en een tikspel.

De lunchpauze bleek welkom. De kinderen waren, naast heel enthousiast, ook echt toe aan een korte pauze, die zij opnieuw samen lekker op de tribune doorgebracht hebben.

Na de lunch begonnen we aan het voetgolf. Genietend van het lekkere weer hebben we 8 holes afgelegd gericht op balvaardigheid.

 Vanaf 2 uur werden de finales gespeeld. De penalty finales, waarbij de winnaars Xavi, Jos, Gijs en John werden. Vervolgens de panna-finales waarbij opnieuw Xavi, Bram, Brent en Wieger gekroond werden tot winnaars!

De voetvolley finales werden geworden door Nederland (groep Justin), Duitsland (groep Thijs en Lukas) en Duitsland (groep Sven en Roy). De winnaars van het EK1988 toernooi werden Duitsland (groep Justin), Engeland (groep Thijs en Lukas) en Italië (groep Sven en Roy). Deze punten werden allemaal bij elkaar opgeteld en samen met de quiz (winnaar Engeland) resulteerde dat in de volgende 3 winnaars:

  • Duitsland (groep Justin)
  • Engeland (groep Thijs en Lukas)
  • Duitsland (groep Sven en Roy)

De 'Duitsers' heersen dus deze dagen!!

Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie deelname en hebben enorm genoten het enthousiasme van uw kinderen en het plezier dat zij samen met ons gemaakt hebben!

Volgend jaar komen we terug met onze 5e editie; een speciaal jubileum jaar. Hier gaan we natuurlijk een geweldig spektakel van maken, waarbij we hopen uw kind weer terug te mogen zien!! Houdt zeker onze website in de gaten.

Verder horen we graag uw feedback op onze voetbaldagen. Dit, om onze organisatie steeds sterker weg te zetten. Mail ons zeker uw reactie!!

In de 2e fotoserie zitten de gevonden voorwerpen. Deze liggen in de bak bij de hoofdingang.

Houdt onze social media kanalen in de gaten voor de foto's. Verder zijn ook Gaellemuun.nl, genemuidenactueel.nl en breman.net met fotografen langsgeweest. Houd die dus ook in de gaten!

Meer over de 4-skills voetbalschool op: http://www.4-skills.nl/

 

 

 

Gepubliceerd op woensdag 15-07-2020 door Redactie|KN 1659 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: