MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Algemeen:


Herman de Haan vuurwerk

Persbericht

Genemuiden - Over een paar weken is het weer zover, oud en nieuw! Herman de Haan Vuurwerk heeft weer het allerbeste vuurwerk voor u geselecteerd! Met de beste vuurwerkspecialisten en breed uitgeselecteerd assortiment onderscheiden wij ons al jaren en zijn daardoor ook één van de grootste vuurwerkwinkels van Overijssel!  Nederlands consumentenvuurwerk met professionele uitwerkingen met 66% meer kruit! Ieder jaar mogen we zelfs mensen buiten Overijssel voorzien van het beste vuurwerk wat er in Nederland verkrijgbaar is!

Items die u niet mag missen zijn onze thunderkings in GIGA pack! Met maar liefst 100 thunderkings in een verpakking voor 16,95 bieden wij de jeugd een mega pakket aan knalplezier! Kanonslagen voor 25 cent zult u niet bij ons aantreffen! Onze kanonslagen zijn enkel van de allerbeste kwaliteit, droog voorzien van A-kwaliteit kruit voor een maximale knal. De trends voor 2016 zijn de felle NEON KLEUREN. Deze kleuren zijn verwerkt in verschillende fonteinen, cakes en cakebox assortimenten!

Bestel uw vuurwerk online via onze webshop www.hermandehaanvuurwerk.nl en maak kans op €500,- gratis vuurwerk!

Vuurwerkcheck
Herman de Haan Vuurwerk is ook aangesloten bij Vuurwerkcheck. Een keurmerk voor een vuurwerk verkooppunt waar je kwalitatief consumenten vuurwerk kunt kopen en waar je verzekerd bent van het juiste advies. Deze winkels dienen verplicht een gecertificeerd verkoper te hebben, uiteraard heeft Herman de Haan Vuurwerk daar 2 van!  De verkopers kunnen u adviseren voor de juiste keuze maar hebben ook aandacht voor het veilig afsteken van vuurwerk.

Tot 28 december heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale voorverkoopprijzen en extra aanbiedingen op www.hermandehaanvuurwerk.nl

Gepubliceerd op maandag 12-12-2016 door Redactie 2965 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: