MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 19 maart 2019 Algemeen:


Junior kickboksers halen diploma

Jeugdleden doen examen bij Roosbergsports

foto: Jacqueline van Dorsten

Genemuiden - Vanmiddag hebben een aantal jeugdleden examen gedaan bij RoosbergSports. De ouders, opa's en oma's, tante's en ooms hebben onder het genot van een verfrissend fruithapje gekeken hoe het de jeugd doet, wat ze zoal geleerd hebben en hoe goed hun conditie is.

"De techniek zit er goed in. De kinderen leren de techniek sneller dan het omdoen van de bandages" zegt Siemone Roosberg. "De kinderen vinden het erg lastig. Het was dus nog even druk oefenen de laatste weken." aldus Siemone. "We hebben het volste vertrouwen in de kinderen, we wisten gewoon dat deze toppers het zou gaan lukken om alles onder de knie te krijgen. Ze hebben allemaal hun diploma verdient, een aantal kinderen hun eerste diploma en de anderen hun 2de diploma."

"Ze gaan lekker verder met trainen om nog beter te worden. En dan ben je bij RoosbergSports op de juiste plaats. De kinderen zijn mét hun diploma, een kadootje en een lekker ijsje naar huis gegaan. Voor hun is het al een geslaagd weekend!" besluit Siemone.

Gepubliceerd op vrijdag 15-06-2018 door Redactie|KN 1269 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 19 mrt -2° / 12°
8
wo 20 mrt / 13°
6
do 21 mrt / 15°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: