MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 18 februari 2020 Algemeen:


Forellen worden uitgezet in de kolk voor morgen

Forelvissen voor het goede doel

foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Vanavond is er +/-900 zalm, goud -en regenboogforel uitgezet in de kolk waar morgen weer het jaarlijkse forelvissen plaats vind voor het goede doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar de voedselbank van Zwartewaterland.

Zaterdag 21 september is weer het jaarlijkse forelvissen in de kolk aan de Hasselterdijk. In de kolk achter Keet de Kolk kan je een dagdeel vissen voor 15 euro, of de hele dag voor 25 euro. De opbrengst is elk jaar voor een goed doel, en dit jaar is gekozen voor de voedselbank. Mede dankzij sponsoring is de opbrengst volledig bestemd voor de voedselbank…

'sMiddags is er op het terras van Keet de Kolk een grote verloting onder muzikale begeleiding van Men in Music. Deze heren weten van elk moment een feestje te maken. Tussen 6:00-7:00 uur 'smorgens is er koffie met broodjes. Het vissen begint vanaf 07:00. Je mag maximaal met 1 hengel per dagdeel vissen, uiteraard is een reservehengel prima. Vissen uitsluitend met meelwormen, wasmotten of powerbait. Vliegvissen verboden, dit om iedereen de ruimte te geven die hij of zij nodig heeft.

Gepubliceerd op vrijdag 20-09-2019 door Redactie 553 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 18 feb /
7
wo 19 feb /
6
do 20 feb / 10°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: