MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 2 juli 2020 Algemeen:


Wintermarkt op 22 november bij de Bethelkerk

Genemuiden - Op vrijdag 22 november is er weer een wintermarkt in gezellige sfeer in en rond de Bethelkerk. Op de markt  zijn onder andere fotokaarten, kransen en bloemstukken, stoffen, (kinder)kleding, shawls, sieraden,suikerbroden, zelfgebakken cakes en nog veel meer te koop.

Zoals u kunt lezen een grote keus aan diverse spullen, zodat er zeker voor iedereen wat te koop is. Een pinautomaat is ook aanwezig. Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken, tevens zijn er weer cadeautjes te hengelen uit het 'zwembad'.

In de bovenzaal zijn er diverse speelmogelijkheden voor de jeugd. Verder is er in de hal muzikale omlijsting aanwezig. Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn waar u gezellig een kopje koffie kunt gebruiken met iets lekkers erbij.

Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.00 uur tot 's avonds 19.00 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop, zoals broodjes hamburger, heerlijke snert, aardappeltwisters, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis. We stellen uw komst op 22 november in de Bethelkerk zeer op prijs!

De wintermarkt 2019 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk.

Jong en oud, komt allen!!!

Gepubliceerd op zaterdag 09-11-2019 door Redactie|KN 734 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 02 jul 14° / 21°
6
vr 03 jul 12° / 21°
6
za 04 jul 16° / 20°
4
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: