MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 september 2020 Algemeen:


't Olde Staduus ook in de schijnwerpers tijdens winterfair.

tOlde staduus

Genemuiden - Ook t Olde Staduus staat aanstaande vrijdag 13 dec met de winterfair met in de schijnwerpers. U kunt er terecht voor een natje en droogje, maar ook voor leuke activiteiten. Wij hebben lekkere chocomelk met …., maar er is ook koffie en thee met heerlijke baksels van Philadelphia, die ook te koop zijn. De hal boven is een uitstekende plek om heerlijk uit te rusten en naar buiten te kijken. Is in de hal de expositie met prachtige schilderijen van Marinus Burgmeijer. Nog niet gezien, dan moet u echt deze dag naar t Staduus komen om de expositie te bekijken.

De decemberperiode zijn we begonnen met de verkoop van zakken pepernoten. Dit voor het goede doel, waarmee we dit jaar aansluiten met de actie van de driedaagse radiomarathon van de Stichting “Zwartewaterland helpt”. De opbrengst gaat naar “Stichting Kind en Brandwond”. En we blijven niet met alleen de verkoop van pepernoten. Er is ook een lotenbak met leuke prijzen, een sjoelwedstrijd met een taart voor de winnaar. En natuurlijk verkopen we heerlijke baksels van Philadelphia.Misschien zijn er kerstkransjes of knieperties. En niet te vergeten ’s middags is er een advocaat proeverijtje van Tiny Altena.

Al een aantal jaren verkopen we kaarten, eerst van Mariska Riezebos en sinds een paar jaar van haar moeder Lia Bos.

Vanaf vrijdag gaan we daarbij ook kaarten van Kunstschilder en illustrator Frederik J. Weijs (1951) uit Zwartsluis verkopen.

Als kind had hij al een grote belangstelling voor tekenen en schilderen. Na de middelbare school besloot hij kunstschilder te worden. Na een zestal jaren als tekenleraar voor de klas te hebben gestaan ging hij zich geheel wijden aan zijn schilderkunst, waarbij hij in de wintermaanden gedurende 25 jaar teken- en schildercursussen heeft gegeven. Wij zijn blij dat Weijs ons deze kans heeft geboden om zijn kunst- en kerstkaarten te verkopen.

Vrijdag bent u de hele dag welkom om samen met ons te zorgen voor een record opbrengst voor “Kind en Brandwond, Zwartewaterwaterland Helpt”. (info 0622037035)

Gepubliceerd op zondag 08-12-2019 door Redactie|KN 365 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 20 sep / 22°
10
ma 21 sep / 23°
10
di 22 sep / 23°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: