MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 27 september 2020 Algemeen:


Marbella cup 2020 voor Sportclub

Genemuiden - Het duel tegen v.v. Capelle, wat werd gespeeld tijdens het vierdaagse trainingskamp in het Spaanse Marbella is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sportclub.

Sportclub Genemuiden dat donderdag arriveerde aan de Costa del Sol, zorgde door de overwinning dat het nu al geslaagde trainingskamp nog meer glans kreeg dan het al had. Met een trainingsmiddag afgelegd op een geweldige accommodatie en een serieuze sportquiz op de donderdagavond, die door het duo Frank Kuurman en Ramon Beens werd gewonnen kan het uitstapje op vreemde bodem nu al geslaagd worden genoemd.

De wedstrijd op zichzelf was nuttig, Sportclub speelde in twee verschillende formaties verdeeld over een 1e en 2e helft. Een goed spelend v.v. Capelle uitkomend in de hoofdklasse A en Sportclub Genemuiden waren vooral in het 1e bedrijf redelijk aan elkaar gewaagd. Een doelpunt van Rutger de Bos zorgde ervoor dat Capelle met een 0-1 voorsprong ging rusten.

In de 2e helft wist het toch wel beter spelende Sportclub vrij snel orde op zaken te stellen, met treffers van Rens van Benthem en Omar Kavak werd de 2-1 eindstand in het voordeel van Sportclub beslist. Nieuwkomer van Benthem die vandaag pas aansloot gaf hiermee gelijk zijn visitekaartje af, de late aansluiting (vrijdagochtend) gaf in ieder geval wel de gretigheid van de speler weer dat hij er heel graag bij wilde zijn.

Ook morgen (zaterdag) heeft de selectie nog een dag vullend programma, in de ochtend staat er beach-soccer op het programma. En in de middag een gezamenlijk potje foot-golf. Zondagmorgen om 11 uur zal men dan weer huiswaarts keren.

Scoreverloop: 16. Rutger de Bos 0-1, 65. Rens van Benthem 1-1, 70. Omar Kavak 2-1.

Opstelling SC Genemuiden 1e helft: Erwin Henniphof, Olivier Duinkerken, Jens Jurn Streutker, Rick Doorn, Nick Buitink, Jur van Dalfsen, Sijmon Eenkhoorn, Gerhald Visscher, Job van Dalfsen, Rik van Dalfsen, Jermain Baicadila.

Opstelling SC Genemuiden 2 helft: Patrick Jansen, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen, Rick Doorn, Nick Buitink, Ramon Beens, Kay Velda, Nouredinne Boutzamar, Omar Kavak, Rens van Benthem, Frank Kuurman.

Op de foto:De overwinning op v.v. Capelle wordt uitbundig gevierd.

Gepubliceerd op vrijdag 10-01-2020 door Redactie|KN 829 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 27 sep 12° / 16°
6
ma 28 sep 12° / 19°
6
di 29 sep 13° / 18°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: