MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Algemeen:


Vanaf vandaag kun je op Smultoer!

Fietsen door Zwartewaterland, en onderweg bij 5 horecagelegenheden opsteken

Genemuiden - Vanaf vandaag kan je kennis maken met de lekkerste fietstocht van Zwartewaterland. Fietsen en tegelijk genieten van de bijzondere omgeving van Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden.

Fietsen en smullen in het gezellige en waterrijke Zwartewaterland

Houd je van lekker eten, gezellige plaatsjes en de natuur? Dan is de Smultoer Zwartewaterland echt iets voor jou. Op een leuke ontspannen manier fiets je via een route 25 kilometer door de mooiste plekjes van Zwartewaterland. Ondertussen kun je bij 5 zelfgekozen horecagelegenheden smullen en volg je de leuke fietsroute, die je samen met leuke weetjes en tips in onze app vindt. Je fietst langs alle commerciële horeca in Zwartewaterland en de Smultoer kost €17,95 per persoon.

De start van het smulavontuur

Je kunt opstarten in drie plaatsen: de authentieke Hanzestad Hasselt, het in de Weerribben gelegen Zwartsluis of de tapijtstad Genemuiden. Tussen Genemuiden en Zwartsluis maak je gebruik van de veerpont. In alle drie de plaatsen kun je gemakkelijk en gratis parkeren en vanaf de door jou gekozen plek begint het avontuur.

Een gezellig dagje uit

Van de Smultoer Zwartewaterland kun je echt een leuk dagje uit maken. Onderweg passeer je gezellige plaatsjes, leuke winkeltjes en idyllische havens. Houd je van de natuur? Dan zullen het Zwartewaterklooster met zijn mooie natuur en de Hasselterdijk langs het rustgevende Zwarte Water vast bij je in de smaak vallen. Het maakt niet uit hoe lang je over de route doet. Tip: bij ’t Olde Staduus, het Historisch Centrum in Genemuiden, de Sluuspoort in Zwartsluis, het Oude Stadhuis in Hasselt en De Veldschuur wordt op een hele leuke manier informatie over de omgeving gegeven.

Meer informatie op de website

Op de website www.smultoerzwartewaterland.nl  kun je de Smultoer Zwartewaterland kopen. Vervolgens krijg je een code, die je kunt activeren in onze smultoer app. Dit doe je vlak voordat je wil gaan fietsen. Zo kun je nog op het laatste moment kiezen op welke dag je wilt gaan fietsen. Om de route te kunnen volgen staan er ook extra smultoer bordjes onderweg. Op de website vind je nog meer tips en informatie over de smulstops, de app en de route. www.smultoerzwartewaterland.nl

 

 

Gepubliceerd op maandag 26-07-2021 door Redactie|KN 632 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: