MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 8 april 2020 Algemeen:


Parkeren in de Julianastraat tijdens markt niet langer toegestaan.

1 reactie.

Genemuiden - Tijdens de markt op dinsdagmiddag was het tot nu toe toegestaan om in de Julianastraat te parkeren om te voorzien in extra parkeerruimte. Het college van de gemeente Zwartewaterland heeft besloten zo staat in de gemeentepublicatie van vandaag dat de uitzondering van het parkeerverbod op dinsdag word opgeheven.

Gemeentepublicatie van 22 mei 2019:

Het opheffen uitzondering en aanpassen parkeerverbod Pr. Julianastraat en Havenplein in Genemuiden.

In de Pr. Julianastraat mag nu tij dens marktdagen worden geparkeerd. Wanneer er auto’s geparkeerd staan, blijft er relatief weinig ruimte over om te passeren. Dit geeft een onoverzichtelij k verkeersbeeld, waardoor de doorstroming en de verkeersveiligheid in het gedrang komen. Ook is er behoefte om de tijden op de onderborden aan te passen, zodat deze beter aansluiten bij de huidige markttijden.

Het college van de gemeente Zwartewaterland heeft daarom het besluit genomen om de uitzondering op het parkeerverbod in de Julianastraat op te heffen, het onderbord in de Julianastraat met daarop de tekst “uitgezonderd dinsdag tussen 07:00 -18:00 h i.v.m. markt” te verwijderen en bij de ingang van het Havenplein het parkeerverbod te vervangen door een bord E04 (parkeerterrein; alleen parkeren in de vakken) met een onderbord met daarop de tekst “Parkeren niet toegestaan op dinsdag van 09.00 tot 18.00 h i.v.m. markt”.

 

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie|KN 1049 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 08 apr / 23°
9
do 09 apr / 19°
8
vr 10 apr / 18°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: