MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 15 september 2019 Algemeen:


Vrijdag is weer het jaarlijkse schoolfeest op OBS De Vogelaar

Genemuiden - Aanstaande vrijdag 24 mei 2019 van 17:30 tot 20:00 houdt OBS De Vogelaar weer het jaarlijkse schoolfeest. Dit schoolfeest wordt gehouden om te kunnen blijven voorzien in extra benodigdheden en activiteiten voor de kinderen van onze school. Daarnaast wordt er traditie getrouw een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.

Voor dit jaar is er door OBS De Vogelaar gekozen om een deel van de opbrengst te schenken aan KindermeZZo in Zwolle. Voor meer informatie www.kindermezzo.nl

Om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren zijn er weer tal van leuke, uitdagende activiteiten georganiseerd. Van een hindernisbaan tot kop van jut en boogschieten, natuurlijk mogen de zijspanrijders ook niet ontbreken!

Voor een broodje hamburger of frikadel, koffie, thee met of zonder cake is er de 'cafetaria' waar voor de jongsten ranja, fris en pannenkoeken te krijgen zijn.

De dag wordt afgesloten met de traditionele grote verloting waar veel mooie prijzen te winnen zijn.

We hopen op een hoog mogelijk bezoekers aantal en een geweldige opbrengst. Iedereen is welkom, vrijdag 24 mei a.s. aan de Tureluur 2 in Genemuiden. Tot dan!

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie|KN 407 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 15 sep / 22°
8
ma 16 sep 12° / 16°
6
di 17 sep / 17°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: