MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 15 oktober 2019 Algemeen:


Gouden medailles voor de jeugd van RoosbergSports

Genemuiden - Vandaag was het voor RoosbergSports weer een dag met een gouden randje letterlijk en figuurlijk.
Een aantal jeugdleden heeft mee gedaan aan een demo. En ze dragen met trots een gouden medaille.

"We zijn vandaag naar Valkenburg geweest. 4 jeugdleden van RoosbergSports hebben mee gedaan aan deze demo en dat hebben ze allemaal super gedaan" verteld Siemone Roosberg.
"De deelnemers waren best zenuwachtig wat ook heel normaal is. Voor allen was het de eerste keer in de ring. Dus je mag zenuwachtig zijn. Gezonde spanning noemen we dat ook wel. Een demo telt 2 winnaars. De beide vechters laten zien wat ze kunnen en zo kunnen ze naar een echte wedstrijd toe werken. Sommige kinderen gaan direct een echte wedstrijd vechten. Wij RoosbergSports willen de kinderen langzaam verantwoord en goed begeleiden naar een wedstrijd toe. En door een demowedstrijd kan dat. Op deze manier leren ze met de spanning de discipline etc om te gaan" aldus Siemone.

Rudymar heeft de laatste 8 weken meerdere keren in de week met de kinderen getraind. De kinderen zitten al een aantal jaren op kickboksen bij ons en ze wilden een uitdaging voor zichzelf. En die hebben ze gekregen vandaag.

We willen de kids leren dat als ze ergens hard voor werken er ook voor beloond worden. En dat hebben ze vandaag aan de levende lijve mee gemaakt. Er zijn dan ook wat tranen van opluchting na de wedstrijd gevallen. Zenuwen, spanning, opluchting alles viel van de schouders na de demo. Ze zullen na deze ervaring ook weer steviger in de schoenen staan omdat ze weer een mijlpaal hebben overbrugd. Rudymar en Siemone zijn super trots op de kinderen waaronder ook hun eigen dochter. Als er deze demo punten geteld werden dan waren ze allemaal de winnaar geweest verteld Rudymar. Ik doe mijn werk wat mijn hobby is dus goed en dat hebben de kinderen laten zien vandaag.....

Voor de kinderen is deze medaille dus echt goud waard.

 

Gepubliceerd op zaterdag 22-06-2019 door Redactie|KN 1249 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 15 okt 13° / 18°
6
wo 16 okt 11° / 16°
6
do 17 okt 12° / 16°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: