MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 11 december 2019 Algemeen:Genemuiden - Het winterseizoen van de duivenmelkers is al weer in volle gang. Het staat bol van activiteiten zoals huldigingen, vergaderingen en tentoonstellingen. Maar bij elke duivenmelker zal het kweken van jonge duiven, de toekomst, op nummer 1 staan! De duiven zijn allemaal behoorlijk door de rui periode heen en beginnen weer te glimmen en maken zich op voor een nieuw jaar, 2020.

Gepubliceerd op woensdag 11-12-2019 door Redactie|KN


De kraam met alle leuke spulletjes
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Er is Wintermarkt bij Philadelphia ’t Olde Staduus vandaag 10 december. De mensen van Philadelphia staan met een kraam voor 't Olde Staduus. Zij verkopen o.a. Kerststukjes, vogelvoer, huisgemaakte snert, andere vers gemaakte lekkernijen voor bij de koffie en veel andere producten.

Gepubliceerd op dinsdag 10-12-2019 door Redactie|KN
kerstviering samen met de Johannes Calvijnschool
foto: Albert Bouwknegt

Genemuiden - Kerstviering in de Meente.Team Welzijn organiceerde vanmiddag een mooie Kerstmiddag. Thema: Wees niet bevreesd,de Zaligmaker is geboren! Kinderen van Johannes Calvijnschool zongen verschillende liederen Organist was Jeroen Eenkhoorn.

Gepubliceerd op maandag 09-12-2019 door Redactie|KN


‘Een stad moet gewoon een wintermarkt hebben’

Tweede editie Winterfair Genemuiden

Winterfair 2018
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Een markt met meer dan vijftig kramen, veel vertier voor jong en oud en vrijwilligers uit alle lagen van de bevolking. Genemuiden heeft vrijdag kortom een Winterfair van behoorlijke omvang. “We vinden dat een stad een wintermarkt moet hebben: een gezellige familiedag voor de hele gemeenschap”, zeggen organisatrices Anneke van Dijk en Janneke ten Hove.

Gepubliceerd op maandag 09-12-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

wo 11 dec /
6
do 12 dec /
7
vr 13 dec /
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: