MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 10 april 2020 Algemeen:

Genemuiden - Uit alle inzendingen die wij kregen voor de verkiezing 'Wie heeft de leukste beer?' hebben wij geloot en Henrita Post- Nieuwenhuis is de gelukkige winnares geworden van de chocolade paashaas. Zij en haar gezin kunnen de komende dagen genieten van deze lekkere paashaas.

Trouwens, de eigenaar/eigenaresse van de gekozen beer heeft zich nog niet gemeld. Als u de paashaas wilt ontvangen, verzoeken wij u zich te melden bij de redactie van Gaellemuun.nl.

Gepubliceerd op vrijdag 10-04-2020 door Aline Mateboer


Genemuiden - Ook een Vitamine Boost voor de helden van jouw ziekenhuis? Doe mee met de #VitamineChallenge! Minister de Jonge sprak van een ongekende krachtsinspanning van de ziekenhuizen en van een prestatie van wereldformaat. Een prestatie om zeker nog een aantal weken vol te houden.

Gepubliceerd op vrijdag 10-04-2020 door Redactie|KN


In memoriam Johan Meiresonne

Bericht van damclub O&O

Genemuiden - Vandaag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van ons erelid Johan Meiresonne. Meer dan 50 jaar was hij één van de trouwste leden. Bijna al die jaren maakte hij deel uit van het dagelijks bestuur, eerst als voorzitter en de laatste jaren als penningmeester.

Gepubliceerd op vrijdag 10-04-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - De update van IJssellandscan meldt vandaag dat er 30 inwoners van Zwartewaterland in het ziekenhuis liggen of hebben gelegen. Volgens de gegevens van Burgemeester Bilder zijn het er 31.

Gepubliceerd op donderdag 09-04-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - Burgemeesters in IJsselland roepen inwoners op tot rustig Pasen Het Regionale Beleidsteam van Veiligheidsregio IJsselland (met alle burgemeesters van onze regio) heeft met het oog op komende dagen eigenlijk maar één centrale boodschap: blijf het gezond verstand gebruiken en geniet vooral in de eigen omgeving van dit paasweekend. Blijf dus thuis.

Gepubliceerd op donderdag 09-04-2020 door Redactie|KN


Meppel – Steeds meer winkeliers krijgen klappen van de Corona crisis te verwerken. Op meerdere vlakken. Als ze het al niet zwaar genoeg hebben met webshops, die soms zelfs vanaf een zolderkamer worden gerund en die het harde werken en de inkomsten grotendeels teniet doen, dan is het nu wel door het publiek dat thuis moet blijven. ‘Trots op de lokale ondernemer’ is een initiatief waar Brenda van der Steeg en Angela Scholtus zich nu op focussen! Help de lokale ondernemer het hoofd boven water te houden en koop je spullen bij de ondernemer uit je eigen gemeente. Niet alleen nu in de crisistijd van Corona, maar laten we de ondernemer die gedwongen thuis zit ook niet vergeten.

Gepubliceerd op donderdag 09-04-2020 door Redactie|KN


Samen Voor Elkaar | Houd Vol Genemuiden
Opname en montage: freame.nl

Genemuiden - We leven op dit moment in een bijzondere tijd. Alles lijkt stil te staan, maar er wordt op diverse plaatsen keihard gewerkt.

Gepubliceerd op donderdag 09-04-2020 door Redactie
Genemuiden - Vanuit Den Haag klinken voorzichtige positive geluiden met betrekking tot het aantal besmettingen, en overleden personen. Ook in Zwartewaterland klinkt een voorzichtig positief geluid volgens burgemeester Bilder in de uitzending op ZwartewaterFM.

Gepubliceerd op woensdag 08-04-2020 door Redactie|KN


Samen met elkaar voor elkaar

Bestel het in Genemuiden en wij (be)zorgen

Genemuiden - Onder het motto 'Samen met elkaar voor elkaar' roept de plaatselijke  middenstand op om boodschappen te doen in Genemuiden. 

In een lange sliert van meer dan 30 auto's reden de middenstanders vanmiddag door Genemuiden om hun punt duidelijk te maken. Ook staan overal in Genemuiden borden met de tekst 'Bestel het in Genemuiden' en 'Wij (be)zorgen' om de aandacht te vestigen op het belang om de inkopen in Genemuiden te doen en daarmee de plaatselijke middenstand te ondersteunen in deze economisch moeilijke tijd. Bij steeds meer winkeliers kunnen de boodschappen besteld worden en vervolgens worden deze bij u thuis bezorgd.

Gepubliceerd op woensdag 08-04-2020 door Aline Mateboer


Zwartewaterland - Volgens burgemeester Bilder zijn het heftige dagen in Zwartewaterland, met veel droeve berichten. Vandaag is 1 persoon overleden aan corona. Ondanks dat dit niet zon groot aantal is hangt er toch een donkere wolk boven Zwartewaterland.

Gepubliceerd op dinsdag 07-04-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - In Zwartewaterland zijn het afgelopen weekend 10 mensen overleden. 7 mensen in Hasselt, en 3 in Genemuiden. Van 7 daarvan is het zeker dat zij overleden zijn aan het coronavirus. Een inktzwarte dag volgens burgemeester Bilder.

Gepubliceerd op maandag 06-04-2020 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 10 apr / 16°
8
za 11 apr / 20°
10
zo 12 apr / 21°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: