MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 23 juni 2021 Foto reportages:RoosbergSports traint weer binnen

Vanwege versoepelingen is binnentrainen weer mogelijk

Kickboksen voor de Jeugd 5 t/m 10 jaar
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Ook RoosbergSports traint weer binnen. Zelfs met het mooie weer van de afgelopen dagen heeft binnen trainen de voorkeur, omdat dan ook alle hulpmiddelen beschikbaar zijn.

Gepubliceerd op dinsdag 15-06-2021 door Redactie|KN
Genemuiden - Een groep van zo'n 30 kinderen was vanmiddag lekker aktief bezig op het grasveld bij de kinderboerderij. Vanwege de 'Week voor de gezonde jeugd' konden zij meedoen aan leuke aktiviteiten georganiseerd door de Buurtsportcoach Zwartewaterland samen met Jongerenwerk Zwartewaterland.

Gepubliceerd op woensdag 09-06-2021 door Redactie|KN


Kinderboerderij de Taghof voorzichtig weer open

Bezoekers weer welkom op de reguliere openingstijden.

Genemuiden - Vanaf vandaag is de kinderboerderij weer open voor het publiek. Wel gelden er een aantal regels vanwege de corona pandemie. De vrijwilligers van de Taghof zijn blij dat zij weer bezoekers kunnen ontvangen.

Gepubliceerd op woensdag 09-06-2021 door Redactie|KN
Peurvereniging KIJG zet jonge paling uit bij de helling

Wethouder Slingerland helpt bij het uitzetten van de paling

Wethouder Slingerland helpt bij het uitzetten van de paling
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden/Kampen - Peurverenigng KIJG zette zaterdag zo'n 12.500 jonge palingen uit in het Ganzendiep, de Goot en het Zwartewater bij de boothelling. Met deze uitzet van jonge palingen wordt bijgedragen aan het herstel van de palingstand in Nederland. 

Gepubliceerd op zaterdag 05-06-2021 door Redactie|KN
Genemuiden - Volkstuinvereniging de Vruuters aan de Krommesteeg deed vandaag ook mee aan de landelijke NL-Doet dag, georganiseerd door het Oranje Fonds. En als gast was vandaag Wethouder Slingerland van de Gemeente Zwartewaterland om de handen uit de mouwen te steken. En nee niet in een mooi pak, maar zeg maar "incognito" laarzen, spijkerbroek en warme trui.

Gepubliceerd op zaterdag 29-05-2021 door Joke Veldman


Genemuiden - In de Overtoom is een groepje vrijwilligers een ruimte aan het schilderen. 'Het was altijd zo'n donker hok, dus daarom een frisse witte kleur' verduidelijkt Meike. Het schilderen van de gemetselde muren is nog wel een hele klus, dus of dat vandaag gaat lukken kunnen de amateur schilders niet zeggen.

Gepubliceerd op zaterdag 29-05-2021 door Redactie|KN
43 bloembakken opgehangen in Genemuiden
foto: Joke Veldman

Genemuiden - Vandaag is zoals ieder voorjaar Genemuiden weer door Kwekerij Souman uit Hattem in de bloemetjes gezet, of beter gezegd gehangen . Er hangen door heel Genemuiden weer 43 bloembakken die kleur en fleur geven aan de winkelstraten en pleinen. Ook bij de Meente hangen de prachtige basket's.

Gepubliceerd op dinsdag 18-05-2021 door Joke Veldman


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: