MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Foto reportages:


Hele woonwijk wordt er gebouwd bij de manege

Top schilders !
Top schilders !
foto: Joke Veldman

Genemuiden - De tweede avond bij de VBK was wederom druk bezocht en dat was te verwachten want na de opening met veel zang en gebed moest er weer hard gewerkt worden om het huttendorp meer vorm te geven.

Maar alvorens ze konden beginnen nam ook Mirjam Gregoire even de microfoon om alvast te bedanken voor de giften die er elke dag in de "melk-collectebus" worden gedoneerd en bestemd voor de Wijkwieg ! Vanmorgen had ze alwat verteld bij de jongste kinderen waar de Wijkwieg mee bezig is, en vanavond had ze twee jonge moeders met hun pasgeboren baby bij zich die trots waren op hun kleintje en heel blij waren met hun plek in de wijkwieg samen !  Met toestemming mocht Mirjam even met de kleintjes op de foto , en de mama's stonden trots toe te  kijken. 

En daarna was het hollen geblazen om weer snel bij je bouwwerk te komen....Nou ja het lijkt meer op een hele woonwijk aan het worden zo groot zijn de "gebouwen" inmiddels. Er werd naast het spijkeren al veel in de verf gezet en zelfs vloerbedekking gelegd.. een gezellig vaasje met bloemen zag ik al staan bij een huis wat voornamelijk de kleur roze had.. tja dametjes weten wat gezellig is natuurlijk ! Maar ook een Mac Donald's met afhaal en zelfs een werkende slagboom is in de maak.

Dominee Hulsman zag ik bij de opening en zang zitten en dominee Molenaar kwam met zijn vrouw en kinderen een kijkje nemen bij de bouwwerkzaamheden. 

In groepjes werd er gegeten en vanavond waren dat broodje hamburger of broodje frikandel en dat is natuurlijk precies wat een bouwvakker nodig heeft he ... goed eten  

Zoals altijd werd er weer afgesloten met zang en gebed. En dan is het morgen al weer de laatste dag van deze geweldige VBK dagen ! Dan zijn s'avonds de ouders welkom en opa's en oma's dus dat wordt een geweldig slot !

Woonwijk bij de manege door de VBK
Opname en montage:Joke Veldman
Gepubliceerd op woensdag 18-08-2021 door Joke Veldman 1767 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: