MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Foto reportages:


"Deerne ze breken heel Gaellemuun af denk ik "!

Genemuiden aardig op zijn kop !
Genemuiden aardig op zijn kop !
foto: Joke Veldman

Genemuiden - "Deerne ze breken heel Gaellemuun af denk ik"!  Dat zei een oudere man toen ik stond te fotograferen bij de hoek Alexanderstraat/sportlaan. Nou ik denk dat hij wel ongeveer gelijk heeft.

Hier zijn ze dus druk met de riolering terwijl de sportlaan er al zolang uit heeft gelegen nu dus maar weer het volgende stuk .

In de planning stond ook de Jan van Arkelstraat maar iets verderop zijn die borden even een slag omgedraaid want dat wordt 1 week opgeschoven omdat de Stuivenbergstraat nog niet open is en pas dan gaan ze aan de van Arkelstraat beginnen.

Op de Stuivenbergstraat schiet het aardig op de laatste loodjes zeg maar.. in de straat zelf is met stenen het woord SCHOOL gelegd, nu moet je natuurlijk niet alleen daar naar kijken want dan gebeuren er nog ongelukken he !

Door de afsluiting van de Stuivenbergstraat zijn er ook weer verschillende zijstraten afgesloten natuurlijk. 

Bij het Veer zijn ze nog bezig met de zuivering en ook daar is het 1 en ander afgesloten.

In de Bermsloot zijn ze bezig van Visscher Waterwerken met nieuwe beschoeiing aan de waterkant, en de Achterweg is ook afgesloten i.v.m werkzaamheden bij het nieuw te bouwen pand van fietsenmaker van Dalfsen, en ook aan de voorkant langestraat moeten ze voorzichtig rijden melden de borden.

En in het Centrum stond vanmiddag ook nog een grote kraan waar de meeste auto's nog wel door konden. 

Op het Jaagpad / Langestraat  worden nog weer kabels / glasvezel getrokken zoals al zoveel weken en ook boven aan de Baxstraat en Klaas Benninkstraat waren ze daar mee bezig en dat gaat in razend tempo door heel Genemuiden heen al lange tijd!

Dan is ook Wetland wonen nog bezig met onderhoud aan de woningen in het binnenland met het nodige materiaal momenteel in de buurt van de Irenestraat en omgeving.

Al met al "breken ze Gaellemuun nog net niet af"  maar je zou bijna je route planner aanmoeten zetten wil je je bestemming bereiken.

Denk dat er nog zelden zoveel verkeersborden tegelijk overal hebben gestaan.

Maar een gewaarschuwd mens......  Genemuiden ligt aardig op zijn kop DUS LET GOED OP !

Gepubliceerd op vrijdag 03-09-2021 door Joke Veldman 1780 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: