MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 14 oktober 2019 Interviews:

Gaellemuun en de Gaellemunigers

Marinus Burgmeijer; de wereld door de ogen van een kunstschilder

Genemuiden - Zelf ben ik behoorlijk ‘kunst minded’, ik bezoek af en toe exposities, ga heel graag naar hèt kunstenaarsdorp van Nederland Ootmarsum, soms breng ik een bezoek aan het Rijksmuseum of het Van Gogh museum en als ik in het buitenland ben staat er ook altijd wel een museumbezoek op het programma.

Maar alles wat van ver komt is niet per definitie lekker en daarom hebben wij thuis zelfs twee “Burgmeijers” aan de muur hangen. Niet zijn ‘standaard’ stijl, het zijn abstracte schilderijen van Genemuiden met heel veel kleur. Telkens als ik er naar kijk word ik vrolijk!

Gepubliceerd op donderdag 03-10-2019 door Aline Mateboer


Gaellemuun en de Gaellemunigers

Wat u altijd al wilde weten over onze burgemeester Eddy Bilder

2 reacties.

Genemuiden - Het eerste interview is een feit!

Het lag voor de hand om  de eerste burger van Zwartewaterland en in dit geval ook inwoner van Genemuiden de primeur te geven.  Toen ik onze burgemeester benaderde voor dit project was hij gelijk enthousiast en een afspraak was snel gemaakt.

Gepubliceerd op woensdag 04-09-2019 door Aline Mateboer


Gaellemuun en de Gaellemunigers

Maandelijks interview van Aline Mateboer

Genemuiden - Onze stad is niet alleen bekend van de ondernemers in de tapijtindustrie, maar heeft ook tal van inwoners die op een ander terrein succesvol zijn. Denk hierbij aan mensen met een bijzonder beroep, gedreven sporters, een bijzondere hobby of Gaellemunigers die elders in het land of in het buitenland carrière hebben gemaakt. Maar ook mensen, die niet per definitie in Genemuiden wonen of geboren zijn, maar wel hun werkgebied hier hebben en daarmee een bijzondere betekenis voor onze gemeenschap hebben.

Gepubliceerd op zondag 01-09-2019 door Aline Mateboer


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

zo 13 okt 11° / 22°
6
ma 14 okt 10° / 17°
6
di 15 okt 14° / 18°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: