MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Interviews:


Gaellemuun en de Gaellemunigers

Voorbeschouwing

Genemuiden - We leven nog steeds in een soort boze droom en ondanks dat de regering wat versoepelingen heeft aangekondigd, zijn we nog steeds niet vrij om te gaan en te staan waar we willen. Zelf heb ik er geen problemen mee, maar ik zie en hoor om me heen dat er wel steeds meer mensen zijn die dat wel krijgen.

Onlangs stond er een gefrustreerde vrouw bij de groenteboer, die helemaal klaar was met het houden van afstand en het niet zo lang meer ging volhouden. Ze vond dat ze haar mening wereldkundig moest maken in de zaak van de groenteboer. Er ontbrandde een felle discussie tussen de voor- en tegenstanders van de anderhalve meter, waarbij ik moet zeggen dat de bewuste dame ver in de minderheid was, sterker nog, ze was de enige die niet zo goed kon omgaan met de regels. Ik heb me niet gemengd in de dialoog, ik laat dit in dit soort gevallen liever aan anderen over.

Van onze burgemeester hoorden we gelukkig, dat er geen nieuwe besmettingen, geen ziekenhuisopnamen en geen sterfgevallen meer zijn bijgekomen en dat de cijfers zich stabiliseren. In de verzorgingstehuizen in Zwartewaterland en dus ook in de Meente zijn er op het moment geen corona besmettingen en dat zijn wel hele positieve geluiden.

Mijn volgende interviewpartner stond al wel op m’n lijstje, maar de corona crisis was voor mij een reden om dit beroep eens wat eerder onder de loep te nemen. Hij, ja het is weer een hij,  heeft het sinds de uitbraak van het virus een stuk drukker gekregen en wordt er steeds vaker een beroep op hem gedaan. 

Iedereen hoopt trouwens wel zo min mogelijk met hem te maken te krijgen!

Gepubliceerd op donderdag 28-05-2020 door Aline Mateboer 3778 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: