MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 11 augustus 2020 Video:Genemuiden Binnenland & Vogelbuurt

Helmich Lubberts maakte opnieuw een video op de fiets.

Genemuiden - April 2020, het is een zaterdag en de Nederlandse bevolking zit nog steeds voor een groot gedeelte binnen. Het corona virus houdt de gehele wereldbevolking in zijn greep en heeft al vele slachtoffers geëist.

Gepubliceerd op donderdag 30-04-2020 door Redactie|KN
Winnaars OVG beroepenwedstrijden
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 werden de jaarlijkse Beroepenwedstrijden weer georganiseerd voor leerlingen van het derde en vierde leerjaar van het Agnieten college, Greijdanus college, Talentstad, Vakcollege Noordoostpolder en het PieterZandt College.

Gepubliceerd op vrijdag 07-02-2020 door Redactie|KN


Drumband Hasselts Fanfare Europees Kampioen

Met een score van ruim 86 punten behaalde de drumband van Hasselts Fanfare een eerste prijs op het EK te Rastede, Duitsland.

Rastede - Zaterdag 29 juni vertrok al om 5.45 uur de bus met dames en heren slagwerkers en een grote groep supporters richting Duitsland voor de Europese Kampioenschappen. Een muziekfestijn dat een weekendlang plaatsvindt in Rastede en waar onder meer diverse mars- en showbands hun kunnen tonen. Voor de deelname in Rastede waren ca. 60 muziekverenigingen en ca. 3000 muzikanten aangemeld. Zo ook de topdrumband uit Hasselt.

Gepubliceerd op zondag 30-06-2019 door Redactie|KN
Opname en montage:Roelof Jan Wentink

Genemuiden - Vandaag was het jaarlijkse Weteringtoernooi op sportpark de Wetering. Een sportief treffen tussen de elftallen in alle klassen van sportclub Genemuiden.

Gepubliceerd op zaterdag 01-06-2019 door Redactie|KN


Roelof Jan Wentink presenteert "Kijk wat je doet!"

Film en videomaker brengt nieuw muzieknummer uit.

Genemuiden - "Onlangs heb ik een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet: Kijk wat je doet! " zo laat Roelof Jan Wentink weten. "Een nummer dat compleet is opgebouwd uit het niets. Zowel de muziek als de clip en de vormgeving zijn compleet nieuw."

Gepubliceerd op vrijdag 03-05-2019 door Redactie|KN


1 reactie.
Promotievideo Gemeente Zwartewaterland
Opname en montage:QRoost beeldmakers

Genemuiden - "Wij hebben een promotiefilm laten maken van onze ondernemende gemeente. Zie hier het resultaat!" zo laat de Gemeente Zwartewaterland op social media weten.

Gepubliceerd op woensdag 09-01-2019 door Redactie|KN


Kerstmuziek vanmorgen vroeg.

Blazers van Hasselts Fanfare verzorgen kerstmuziek in alle vroegte

Blazers op 1e kerstdag smorgens vroeg
Opname en montage:Arnoud Hubach

Genemuiden - Ook dit jaar verzorgde een groep blazers van Hasselts Fanfare kerstmuziek in Genemuiden. Om 6 uur vertrok de groep vanaf d'Overtoom, via de Simondsstraat, het oude Genemuiden de Haven ging de route richting de Greente. Vandaar via het centrum, de Langestraat, het binnenland, naar de Meente. Het eindpunt was weer d'Overtoom.

Gepubliceerd op dinsdag 25-12-2018 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

di 11 aug 19° / 33°
8
wo 12 aug 20° / 33°
8
do 13 aug 20° / 32°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: